Da er vi i gang


 

Sondre-Håkon

Da er vi i gang. Dette er den aller første offisielle posten på denne bloggen.

Det var en gang to karer med peiling, som bestemte seg for å skrive en blogg om alt de hadde peiling på.  Sånn er begynnelsen på denne bloggens historie. Etter hvert som bloggen blir mer og mer populær, og de som leser den skjønner hvor mye peiling vi egentlig har, blir du kanskje misunnelig på oss. Det er helt OK. Vi kan takle litt misunnelse, det er en del av pakka “å ha peiling”.

Denne bloggen er antakelig vis ikke noe for deg.
Sånn, da har vi sagt det. Men du trenger ikke føle deg dårlig om du ikke forstår humoren vår, eller ikke har like god peiling som oss. Det finnes mange arenaer hvor du kan finne enkel humor som passer til ditt nivå.

La meg foreslå:
– “Bounce Patrol Kids” (https://www.youtube.com/channel/UC56cowXhoqRWHeqfSJkIQaA)
eller:
– “Math Jokes Explained” (https://www.youtube.com/watch?v=JJQWtGm3eIs) som er en slags opplæringsarena til humorens 1-2-3.

Hvis du likevel vil lese bloggen, kan du gjøre det bare for peilingen sin skyld. Husk at denne bloggen er en rik kilde på kunnskap. Men ikke føl at du bare fordi vi har peiling og du ikke har det. Jeg håper dette er oppklarende for deg, og at du ikke sitter igjen og føler deg dum siden vi har så mye å komme med og ikke du.

Ikke vær redd for å spørre!
Til slutt må vi si; vi biter ikke. Og hvis du har et spørsmål du ønsker svar på, er det bare å spørre på siden som heter “ER DU INTERESSERT I KONTAKT?” så kan det hende vi svarer deg her på siden hvis spørsmålet ditt viser tilstrekkelig grad av uvitenhet, eller om vi synes du virker som en grei type.

 

Forståelsesfull hilsen fra
ViHarPeiling-gutta

Categories:Så du vil vite hva vi skriver om?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: