Vakkert. Der er du seng


ty-carlson-396184-unsplash

Jeg ligger og ser. Jeg ser på senga. Senga som jeg våknet i. “Hei seng”. Senga ser på meg og er rolig. Jeg hviler lett i senga og sengen slapper også av når den ser at jeg koser meg. “Der er du seng”. Sengen trenger ikke svare. For jeg vet at den liker meg. Den liker meg som jeg er. Sengen sine fjærer holder meg muntert og hyggelig oppe. Oppe på gullstol. Sengen sine bein holder meg i en fager høyde over det slipte tregulvet. Sengen er fin. Sengen er hvit og fin. Jeg vrir meg i sengen. Kjenner at sengen samarbeider med meg. Fordi den liker meg.

Men nå reiser jeg seng.

Og du må bli her.

Seng.

Der er du seng.

Categories:Så du vil vite hva vi skriver om?, Vi Beskriver Hverdagens Skjulte Skjønnhet med Vakre Ord

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: